Vi jobbar för din hälsa och ditt välbefinnande

Värk, smärta och stelhet kan begränsa dig både i vardagen och på fritiden. Fysioterapeuterna på Stureplans sjukgymnastik arbetar för att din kropp ska fungera så bra som möjligt på livets alla arenor.

Din hälsa och ditt välbefinnande är vår passion och våra fysioterapeuter möter dig med respekt och nyfikenhet utifrån sin samlade kunskap och erfarenhet.

Välkommen till oss när du behöver hjälp med fysiska besvär som exempelvis smärta och spänningar i rygg, axlar och nacke. Idrottsskador och stressrelaterade symtom är områden vi jobbar framgångsrikt med.

firstvisitFörsta besöket

När du kommer till oss första gången så gör vi en grundlig undersökning för att komma fram till vad som är orsaken till ditt problem.

Vi skräddarsyr sedan en plan där våra erfarna fysioterapeuter samverkar kring bästa möjliga behandling för dig.

Boka tid

Ring: 08-662 80 11
Eller använd kontaktformuläret

 

Våra fysioterapeuter
Stureplans sjukgymnastik

Vi erbjuderDet här erbjuder vi

Stureplans sjukgymnastik erbjuder fysioterapeutiska behandlingar och rehabilitering vid fysiska besvär som exempelvis belastningsskador, smärttillstånd, stelhet eller balanssvårigheter.

Våra behandlingar utgår alltid ifrån ett helhetsperspektiv och för oss är det självklart att våra erfarna fysioterapeuter samverkar för att skräddarsy det bästa möjliga upplägget för varje patient.

Vi erbjuder även olika typer av träning som syftar till att förstärka effekten av behandlingarna och som bidrar till att våra patienter skaffar goda vanor som främjar hälsa och välbefinnande.

Rehabilitering

Rehabilitering är en viktig del av vägen tillbaka fysisk hälsa och god livskvalité efter exempelvis skada, olycka eller sjukdom. Vårt team skräddarsyr rehabiliteringsprogram, som innehåller både behandling och träning, utifrån patientens unika behov och förutsättningar.